Tuesday, March 17, 2009

AHAD: Taman Rimba Komenwel.






Hari ahad lepas.


Aku sedih gile2. haha. Nak dijadikan cerita akasia. aku pun ajaklah dua orang buddy-goal yang setia menemani aku pergi makan. sooo kami pun gerak ke jusco wangsa maju.... nak dekat setengah jam melepet kat situ, tetibe ada orang tegur aku. dea suh aku beli celcom. Alang-alang dah ada niat tue..aku pun sapu je la. Sooooo bermula lah siri penjelajahan kami mencari kedai celcom kat situ. siap-siap semua, kami pun masuk mcd. Konon-konon nak try mcvalue lunch but in the same time nak save money. Almaklum lah..semua tengah broken giler. Duit pun taraklah. Sambil melantak tue aku mulakan sesi soal jawab.

Alep: wei, buddy-goal...lepak mana pasni?
Qayyuum: entah.

Tue memang jawapan rasmi dan mukhtahir dari kepeng tue.

Wawa: gi sunway piramid nak?
Alep: pale hotak kau...! nak wat pe je kat situ? sengal!

Then...

Alep:jom balek rawang!!

Dalam muke macam bayi nak tukar lampin,

Wawa: nak wat pe je?
Alep:kita gi mandi?? Mandi sungai. Kat Rawang banyaaaaaaaaaaaak sungai. best2!
Qayyuum: Aku tak kesah.On jeeeeeeeeeeeee.

Jadi setelah berbincang dengan adilnya. We went to Rawang. Kat Taman Rimba Komenwel.
Puas mandi-mandi kami balek.

Satu hari yang penuh dengan istilah penat tapi gumbira nak mampus.
thanks kawan. :)


p/s: gambar nie 18sx ok!



3 comments:

  1. wuuuu terign nak mandi2 disitu jugeeeee...

    ReplyDelete
  2. hey bro..
    dipersilakan...
    boleh picnic sama2. g ramai2 k.

    ReplyDelete
  3. thanx sbb view sy punyer blog!!
    nape x leh nak follow blog kamu?

    ReplyDelete