Saturday, April 11, 2009

confession III




hari nie best gak r. g mandiMANDA and so all. keng tak ikut:) takut air doh dak tue.
dan2 alasan malas sedangkan tak tahu berenang. celaka je! btw..lama gak aku tak update blog. entah hidup yang dilalui agak okeey je kot so..biarlah. ermmm. aku tak tahu apa nak cakap. maaf andai aku agak melalut ari nie. Sebabnya:

1: bosaaaaaaaaan kot.
2: tak de idea nak tulis benda2 fakta.
3: malas nak tulis tentang jiwang2. *siaal je*
4: tak de gaduh2 ngan org ari nie*hahha*

okey. start!


first..aku tak puas hati ngan sorang nie. *budak baru nak naek*. sial giler siot! malas nak cite panjang2. konpem2 kantoi..! hahhaah! hati org kena jaga maaaa... bedebok! aku tak faham. best sgt ke jadi ***** ** tak macam siaaal lak an. ayam serama badan seladang kaki gajah punya budak...!! hahahh! biarin! bla...bla..bla.. ari nie cadang nak study..dan2 ade hal lak cikgu aku sorang tuee.. bia lah. tak kesah pun. cuma kecik sikit jantung aku nie:( bla...bla..bla.. ari nie juga..wallet aku makin nipis. siaaal lah! duit dah habes.. nak mintak....bapak baru kasi kot..erm... ade yang nak derma..tolong lah:( hahhahahhahah! walauapapun..aku bisa aja teruskan segalanya dan juga aku senyuuum je...! best2!

*aku dapat terima kenyataan itu jua akhirnya..entah. buat pertama kalinya..aku takde rasa ape2 bile tengok korang....best2! biasa je kot. bla...bla...bla...*


attention! alep kini single and available. tq!
hahhahhahh!
senyum:)








6 comments:

  1. alep single????
    wah3...haha available lg..ceh! :PP

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. idop single lagi sng!!~
    xyah pkir sal org lain!!~
    duit pon saving!!~
    pkir sal diri snd n famali je!!~

    ReplyDelete